Rättigheter tävl.ledare

Skriv ut

Rättigheter som en tävlingsledare bör/kan ha presenterat i en tabell.

Följande rättigheter kan vara ett förslag på vad en tävlingsledare behöver ha i GIT för att kunna logga in och även sköta nya GIT Tävling. Se även länk nya GIT Tävling ovan.

Funktion Tävlingsledare/ordf TK GIT + nya GIT Tävling Tävlingsadministratör nya GIT Tävling

Administrera

HCP

Tävlingsrapporter

-

Läsa

Bokning

-

Hcp

-

Hål, slinga och bana

-

Person (annars kan man inte läsa HCP-historik om det skulle behövas, denna är helt valfri)

-

Tävling/arrangemang

-

Tävlingsanmälan

-

Tävlingsrapporter

-

Skapa

Tävling/arrangemang

Tävling/arrangemang

Tävlingsanmälan

Tävlingsanmälan

Ta bort

Tävlingsanmälan

Tävlingsanmälan
  Tävling/arrangemang
 Tävling/arrangemang

Uppdatera

Hål, slinga och bana (skapa startförbud i nGT)

-

Tävling/arrangemang

Tävling/arrangemang

Tävlingsanmälan

Tävlingsanmälan

Det är klubbens egna ansvar att se till att person med möjlighet till inloggning i systemet kan utföra vad denne behöver.