Ta bort kapitalinsats

Skriv ut

Med att ta bort en kapitalinsats menas att radera definitionen av en given kapitalinsats.

Meny

Du hanterar kapitalinsatser genom att i menyn Ekonomi välja Artikel/avgift och sedan klicka på Kapitalinsatser.

Radera artikel för kapitalinsats ur systemet. Se först till att ingen person är kopplad till den kapitalinsats som skall raderas.

När fönstret Kapitalinsatser öppnas gör du så här:

1. Markera önskad kapitalinsats till vänster i den övre listan.

2. Klicka på Egenskaper. Fönstret Kapitalinsats visas.

3. Verifiera att du har valt korrekt kapitalinsats med ledning av de uppgifter som visas.

4. Klicka på Radera artikel.

5. Svara Ja på frågan om du verkligen vill radera den aktuella kapitalinsatsen.

OBS

Du kan inte ta bort en kapitalinsats om den är kopplad till en person eller ett företag.