Godkänn uppgifter

Skriv ut

När man har fyllt i alla uppgifterna skall man godkänna att dessa uppgifter är korrekta och kommer att ingå i den tryckta GOLFGUIDEN.
Klicka på knappen Granska på fliken Klubb övrigt för att göra en sista kontroll av de uppgifter som skall gå till tryck.

En ny sida visas som innehåller alla de uppgifter som skall ingå i den tryckta GOLFGUIDEN. Kontrollera alla uppgifter noggrant.

Man kan hämta in uppgifter från tidigare sparade värden eller de som man just har ändrat det vill säga senaste värden genom att klicka på knappen Hämta.
Man kan inte hämta in ny information när man har godkänt uppgifterna och låst sidan.

Man sparar uppgifter med att klicka på knappen Spara, alla fält kan ändras genom att hämta in ny information innan man har godkänt uppgifterna.
När alla uppgifter stämmer och är klara för publicering i den tryckta GOLFGUIDEN, sätter man en bock i godkännanderutan längst ner till vänster och klickar på Spara.

OBS

När man godkänt uppgifterna låses de och kan inte ändras utan kontakt med SGF via GIT-supporten, som kan låsa upp de godkända fälten.