Förberedelser hos klubben

Skriv ut

Vad en ny klubb bör tänka igenom och planera innan man beställer GIT-systemet från SGF

Följande punkter är viktiga för klubben att klara av innan ni börjar arbeta med GIT.

• Försök att knyta en IT-kunnig person till klubben för införandet av GIT.
  • Kontakta närbelägna klubbar och eventuella klubbnätverk för GIT-administrationen.
  • Tänk igenom konceptet med organisationsenheter (klubb – bolag)
  • Sök information på Golfens IT-system på webben http://www.golf.se/SGF/GIT/
  • Beställ behövlig hårdvara.
  • Server
  • Arbetsplatser
  • Kassa arbetsplats inkl kortläsare, kvittoskrivare och kassalåda etc.
  • Eventuell Golfterminal
  • Eventuell TV-visning
  • ADSL-modem, HUB, kabeldragning
  • Beställ behövlig programvara.
  • Bestäm och beställ ett ekonomisystem. GIT har stöd för SPCS, Visma Compact (f.d. XOR), Hogia Golf, Briljant, BL Administration eller Fortnox.

OBS

GIT är utvecklat för att fungera med Microsoft XP, Vista och Windows 7.