Förberedelser hos klubben

Skriv ut

Vad en ny klubb bör tänka igenom och planera innan man beställer GIT-systemet från SGF

Följande punkter är viktiga för klubben att klara av innan ni börjar arbeta med GIT.

• Försök att knyta en IT-kunnig person till klubben för införandet av GIT.
  • Kontakta närbelägna klubbar och eventuella klubbnätverk för GIT-administrationen.
  • Tänk igenom konceptet med organisationsenheter (klubb – bolag)
  • Sök information på Golfens IT-system på webben http://www.golf.se/SGF/GIT/
  • Beställ behövlig hårdvara.
  • Server
  • Arbetsplatser
  • Kassa arbetsplats inkl kortläsare, kvittoskrivare och kassalåda etc.
  • Eventuell Golfterminal
  • Eventuell TV-visning
  • ADSL-modem, HUB, kabeldragning
  • Beställ behövlig programvara.
  • Bestäm och beställ ett ekonomisystem. GIT har stöd för SPCS, Visma Compact (f.d. XOR), Hogia Golf, Briljant, BL Administration eller Fortnox.

OBS

GIT-klienten fungerar med Windows 7, Windows 8 / 8.1 och Windows 10.