Lägg till / Ta bort skåp på person

Skriv ut

Koppla skåp till person

Man tilldelar ett skåp till en medlem genom att i personbilden aktivera fliken Skåp och där klicka på Lägg till för att välja ett av de lediga skåpen.

Man kan skriva en kort notering om varje skåp.

Markera ett skåp och klicka på Egenskaper. En dialogruta visas där du kan skriva in en valfri notering till respektive skåp.

Tryck Spara för att spara noteringen.

Ta bort skåp från person

Enklare hantering om skåp skall tas bort från person Fr.o.m. GIT Release okt 2017. Det inte längre nödvändigt att radera historiska skåpavgifter som skåpägare haft.

Gå in via personbild på medlem som inte längre ska ha kvar sitt skåp. Välj fliken Skåp, markera (alt dubbelklicka) senaste skåpavgiften klicka därefter på Egenskaper. Bocka ur rutan Uthyrd till, sedan kan man ange datum i rutan Uthyrd t.o.m.. När datum som angivits som i rutan för Uthyrd t.o.m har passerat då står inte person som Skåpägare längre.