Egna rapporter

Om du vill ändra design i rapporter och bevara denna design så kan du skapa egna rapporter att arbeta med. Markera en rapport i listan över Standardrapporter. Välj Skapa egendefinierad rapport i verktygsfältet. En kopia av denna rapport skapas då i listan över egendefinierade rapporter.

Härifrån finns det möjlighet att byta namn och beskrivning på rapporten samt att ändra designen i fliken design. Observera att ändringar i Urval och Sortering inte sparas i databasen.

I designfliken finns det möjlighet att ändra enkla inställningar som font, teckenstorlek och färg.

För att göra mer avancerade ändringar, rekommenderar vi att ni kontaktar support för utförlig hjälp.