Fortnox

Skriv ut

Information om inställningar och export till ekonomisystemet Fortnox.

Ekonomisystemet Fortnox är ett webbaserat ekonomisystem som har en färdig koppling mot GIT.

Mer information om programmet finns på www.fortnox.se ».

I samband med att du börjar använda Fortnox version 3 eller uppgraderar från ver. 2.14 till version F3 så är det inte längre möjligt att exportera fakturor via den Ekonomiväxel som finns i GIT.

Gör så här: När du skapar fakturaunderlag i GIT och den är klar så öppnas automatiskt den Ekonomiväxel som finns i GIT. Stäng det fönstret och surfa istället till sidan https://integration.fortnox.se där du loggar in med uppgifter som du fått från Fortnox.

Inloggningsuppgifter till Fortnox integration (https://integration.fortnox.se), får du av Fortnox, kontakta dem på adressen integration@fortnox.se.

Läs instruktioner här om hur det fungerar »