MGF Tävlingar

Skriv ut

Man kan koppla ett företag till en tävling, så företaget själv kan anmäla spelare och administrera tävlingen via Min Golf.

Man kan koppla ett företag till en tävling, så företaget själv kan anmäla spelare och administrera tävlingen via Min Golf.

Läs om hur man skapar en företagstävling och kopplar företaget till tävlingen på sidan Företag » Företagsgolf ».

Här ser man Genomförda tävlingar och Kommande tävlingar.
På samma sätt som i Min Golf kan man visa Information (I) Anmälningslista (A), Göra Anmälningar (A), Startlista (S) och Resultatlista (R).

Klicka det andra A:et (det rosa) för att göra en nyanmälan av en spelare till företagstävlingen.

Lägg till en deltagare i tävlingen genom att välja en av företagets frekventa spelare eller Golf-ID.
Klicka Sök för att kontrollera att rätt Golf-ID har angetts och därefter Lägg till.
Klicka knappen Anmälan för att genomföra tävlingsanmälningen.

Man kan också välja Tee på en deltagare eller ta bort deltagaren genom Kryss-knappen i högerkanten.

Klickar man på det gula A:et visas gjorda anmälningar.

OBS

Eventuell lottning och resultatinmatning måste fortfarande göras i GIT-klienten.
Lottningen görs ofta helt manuellt i en företagsgolf för att para ihop kunder med anställda eller andra företagsspecifika kriterier.
Om tävlingen är handicapgrundande är det enklast att registrera resultaten i GIT för att därigenom få en automatik i överföringen av handicapgrundande ronder.