Tidbokning

Skriv ut

Här kan du testa helt nya tidbokningsinställningar innan du ändrar i produktionssystemet.

Tidbokning (tester)

I tidbokningen kopplas allt samman, varför denna test berör de flesta funktioner i GIT. Banan med dess starttidsintervall och reservationer, HCP-regler och kanalregler mm styr vem som får boka och när bokning får ske.

Greenfeeavgifter och uthyrningsartiklar skall beräknas med hänsyn till ålderskategorier, medlemskapstyper och klubbgrupper.

• Lägg upp ett starttidsschema på aktuell bana
  • Gör inställningar för starttidsschemat
  • Boka tider för egna medlemmar
    - Flytta och radera bokningar
  • Boka in greenfeemedlemmar från andra klubbar
    - Boka på vardag och helg för test av greenfeereglerna
  • Betala greenfee kontant
  • Betala greenfee med kort (när ni installerat kortfunktionen)
  • Boka uthyrningsartiklar
  • Debitera någon försäljningsartikel
  • Gör dagsavslut
  • Testa reservationer, starttidsförbud, HCP-regler, kanaler mm

Eftersom det kan bli väldigt många olika fall för att testa alla regler, bör man göra upp en planering innan med vilka fall som kan tänkas förekomma på den egna klubben.