Uppdatering 2015-02-04

Skriv ut

Uppdatering av nya GIT Tävling 2015-02-04, nedan lista på nya funktioner, åtgärdade felrapporter och ändringar.

• Möjlighet att ange inställningar för SHCP i par/lagtävlingar
  • Anmälan. ny lista. Transaktionslista visar samtliga betalningar
  • Möjligt att markera avgifter som betalda på en enskild spelare
  • En avgift som läggs upp på en spelare vid anmälan ändras aldrig även om grundavgiften ändras.
  • Betalningar för frågor ska visas i fliken Transaktioner (avgifter)
  • Transaktionslista ska också visa transaktioner för spelare som blivit raderade
  • Beräkna SHCP i Scramble, Greensome och Foresome med en decimal
  • Hantera resultat i Scramble, Greensome och Foresome med en decimal
  • I lag går det nu att göra fler inställningar för lagmedlemmarna (ex. en eller flera spelare över en viss ålder)

Nästa uppdatering beräknas till början av mars 2015.
/Ylva Z Skännestigh