Uppdatering 2015-03-03

Skriv ut

Uppdatering av nya GIT Tävling 2015-03-03, nedan lista på nya funktioner, åtgärdade felrapporter och ändringar

• Inställningar. Möjlighet att skapa en behörighet för en särskild tävling – ny funktion
  • Anmälan. Vid beräkning av likvärdiga lag hänger sig systemet ibland – fel som är rättat
  • Anmälan. Spelare i Sverige får e-post vid anmälan och avanmälan till tävling – funktion påslagen.
  • Startlista. det är inte möjligt att skapa startlista om rond 2 i en tävling är 18 hål för en klass och 9 hål för den andra klassen - fel som är rättat
  • Resultat. Särskiljning med matematiska metoden när sista ronden spelas på första 9 hålen ska beräknas annorlunda – rättat så att det nu sker enl. regel. (regeln säger: Vid 27-hålstävling uppdelad på två eller tre ronder avgör i första hand sista ronden oavsett om denna är 18 eller 9 hål.).

Från och med nu så kommer vi att starta med uppdateringar varannan vecka alt. varje vecka beroende på vad vilka funktioner och rättningar vi är redo att släppa.
/Ylva Z Skännestigh