Uppdatering 2015-03-11

Skriv ut

Uppdatering av nya GIT Tävling 2015-03-11, nedan lista på nya funktioner, åtgärdade felrapporter och ändringar

• Inställningar. Anmälan. Fliken Avgifter, bättre tydlighet när man lägger upp avgiftsregler
  • Inställningar. Ronder & format. Det ska inte vara möjligt att välja Handicapgrundande för vissa spelformer, som ex. Scramble, foursome och greensome.
  • Inställningar. Ronder & format. När banan hämtas från GIT ska droplista med tee visas i ”längdordning”.
  • Anmälan. Snabbanmälan. Namnsökning, visar nu 200 personer i sökresultatet mot tidigare 25.
  • Resultat. Om alla ronder är markerade som ej handicapgrundande ska det inte vara möjligt att klicka på Handicapjustering.

Uppdateringar sker varje eller varannan vecka beroende på vad vilka funktioner och rättningar vi är redo att släppa.
/Ylva Z Skännestigh