Uppdatering 2015-03-24

Skriv ut

Uppdatering av nya GIT Tävling 2015-03-24, nedan lista på nya funktioner, åtgärdade felrapporter och ändringar

• Kopiera tävling av typen V.S.O.P så kopieras ej inställningen för tee
  • När jag kopierar en tävling med spelformen Poängbogey så blir spelformen i den nya tävlingen slagtävling.
  • Inställningar. när man ändrar en singeltävling till en lagtävling ändras den särskiljning som jag ställt in, men det visas ej i grupprutan översikt
  • Inställningar. Ronder & format. Möjlighet att använda avancerad handicaptilldelening för en klass. Möjligt att variera på ålder, HCP, kön, spelarstats
  • Anmälan. När jag byter ut en spelare i ett lag uppdateras inte lagnamn korrekt
  • Scoreinmatning: När scoreinmatning nollställs så nollställs inte CBA-beräkning

Uppdateringar sker varje eller varannan vecka beroende på vad vilka funktioner och rättningar vi är redo att släppa.
/Ylva Z Skännestigh