Uppdatering 2015-03-31

Skriv ut

Uppdatering av nya GIT Tävling 2015-03-31, nedan lista på nya funktioner, åtgärdade felrapporter och ändringar

• Inställningar. Möjlighet att skapa match med vilket antal tävlande som helst
  • Avanmäla spelare från tävling där avgifter är betalda ska visa meddelande
  • Anmälan. Markera att en spelare har betalat sina avgifter har gjorts enklare, kryssruta tillagd

Uppdateringar sker varje eller varannan vecka beroende på vad vilka funktioner och rättningar vi är redo att släppa.
/Ylva Z Skännestigh