Uppdatering 2015-05-12

Skriv ut

Uppdatering av nya GIT Tävling 2015-05-05 och 2015-05-12, nedan lista på nya funktioner, åtgärdade felrapporter och ändringar

2015-05-05

• Inställningar. En användare med en ”entävlingsbehörighet” kan inte uppdatera anmälningsinfo/personinformation, rättat.
  • Anmälan, startlista och resultatlista. En användare med en ”entävlingsbehörighet” kan inte printa ut listor, rättat.
  • Anmälan. Vid excelimport ska eventuellt företagsnamn alltid importeras även när personinformation hämtas fån GIT via Golf-ID.
  • Resultat. Spelare i HCP-grupp 3 har inte fått någon HCP-överföring för 9-hålsronder, rättat.
  • Resultat. Fel när leaderboard beräknats i en tävling som innehåller både singelklasser och lagklasser.
  • Lista med kontaktinformation till alla lag (seriespel).

2015-05-12

• Inställningar. Ronder och format. Hjälptext kring de olika spelformerna
  • Anmälningslista. Möjligt att välja att visa kolumn med info om spelaren valt 5:15 i anmälningslistan
  • Startlista. Redigera startlista lägg till Tee som val vid extra fält
  • Startlista. Scorekortsttiketter. Lägg till Avery etikett L4732
  • Startlista. Lagets SHCP ska visas på startlistan
  • Startlista. lottningsmall: HCP 1/3-1/3-1/3 (för bl.a. SM)
  • Resultat. HCP-justering. Meddelande ska visas att HCP-justering endast är möjligt att göra för 18- eller 9-hålstävlingar

Uppdateringar sker varje eller varannan vecka beroende på vad vilka funktioner och rättningar vi är redo att släppa.
/Ylva Z Skännestigh