Uppdatering 2015-05-26

Skriv ut

Uppdatering av nya GIT Tävling 2015-05-19 och 2015-05-26, nedan lista på nya funktioner, åtgärdade felrapporter och ändringar

2015-05-19

• Anmälan. För tre olika typer av avgiftslistor så har kolumnerna klass och HCP varit tomma, rättat.
  • Startlista. Sortering av startlista efter HCP har ej fungerar korrekt, rättat
  • Rapport. Match. spelare i första omgången saknas i wordfilen, endast resultatet visas, rättat.
  • Rapport. Match. Ska även kunna visa placeringsmatcher

2015-05-26

• Infört tävlingsstatus på alla tävlingar och möjlighet att visa en tävlings status i tävlingslistan
  • Inställningar. Användare med en ”entävlingsbehörighet” har inte kunnat uppdatera vissa uppgifter, fel som är rättat.
  • Anmälan. Det ska vara möjligt att filtrera avgiftslistan på deltagare/reserver
  • Anmälan. Snabbanmälan. fliken namn. sökresultatet ska visas med inloggad klubbs medlemmar överst i listan
  • Startlista. möjlighet att skriva ut omvänt tidsschema för dag 2
  • Resultat. Lagklasser. inställningen att end. ETH visas på resultatlista gäller att samtliga spelare i paret/laget ska ha ETH för att visas på resultatlistan, vi har haft ett fel här som nu är rättat.

Uppdateringar sker varje eller varannan vecka beroende på vad vilka funktioner och rättningar vi är redo att släppa.
/Ylva Z Skännestigh