Uppdatering 2015-07-09

Skriv ut

Information

• Resultat - Sortering på resultat har varit alfanumerisk- Bugg Åtgärdad.
  • Resultat - Möjlighet att visa alla klasser i komplett resultatlista.
  • Resultat.Scramble - Vid HCPjustering där det funnits reservlag har justeringen stannat - Bugg Åtgärdad.
  • Inställningar.Bana - Ny kryssruta som indikerar standardvärden för herr- och damTee.
  • Inställningar. Ronder och Format - StandardTee för herr och dam väljs automatiskt.
  • Startlista - Optimering av publiceringen av startlista - Bugg Åtgärdad.