Skapa tävling

Skriv ut

Beskrivning av hur man skapar en ny tävling i nya GIT Tävling. Man kan skapa singel-, par-, lag- och matchtävlingar i GIT Tävling.

När man valt funktion Tävling i första bilden visas alla upplagda tävlingar. Man kan välja Säsong, Kategori och Datum för vilka tävlingar som skall visas i listan.

Klicka knappen Skapa ny uppe till höger för att ge tävlingen namn och datum.

En dialogruta visas där du väljer tävlingstyp, ger tävlingen ett Namn och Tävlingsdatum (from-tom). Du kan också välja en Mall (kommer i framtida version). Klicka Spara för att skapa tävlingen.

En ny sida visas med 7 rutor med olika tävlingsegenskaper, 4 rutor med inställningar samt 4 flikar. Klicka Redigera för var och en av de 11 inställningsrutorna för att lägga upp alla tävlingsegenskaper.

Fliken Inställningar innehåller en expanderbar ruta för 12 olika inställningar.

• Grundinställning
  • Klasser
  • Banor
  • Startomgångar
  • Ronder och format
  • Särskiljning
  • CUT
  •
  • Anmälan
  • Publicering
  • Kontaktpersoner
  • Order of Merit
  • Startförbud
  • Tilldela behörighet
  •

De övriga flikarna visar olika listor som Anmälda, Startlista, Resultat och övriga Rapporter.

Klickar man den runda pilen till vänster om varje egenskap, visas några av parametrarna direkt i en drop-down ruta.

Informationen om hur man skapar nya tävlingar har delats upp i 5 olika tävlingstyper som beskrivs på separata sidor: