Testklubb i GIT Tävling

Skriv ut

Nu finns en testklubb för nya GIT Tävling tillgänglig

Inloggning sker på www-adressen: http://test.gittour.golf.se/login.aspx
Golf-ID: tkl
Lösenord: 5102

Alla klubbar har tillgång till en och samma klubb.

För att ni ska skilja och kunna söka fram bara er klubbs tävlingar rekommenderar vi att ni lägger upp en kategori med ert klubbnamn som ni kopplar er klubbs tävlingar till. Då är det enkelt att bara lista era egna tävlingar. Vi ber er också att ha respekt för varandras tävlingar och inte ändra några inställningar i varandras tävlingar.

För att anmäla spelare gäller följande: Nedan finns en excelfil med testpersoner dessa personer kan ni använda och anmäla till tävling. Vi ber er dock att inte göra några HCP-överföringar på dessa personer. Några andra personer är inte tillåtet att anmäla till test. Excelfilen kommer att bytas ut med jämna mellanrum.

Excelfil med testpersoner uppdaterad 2015-03-31 »

Om ni har några frågor kring testklubben kontakta GIT-supporten.

OBS! Den testklubb ni har tillgång till ligger i vår testmiljö där alla nya funktioner testas innan de släpps ut i produktion till samtliga klubbar. Därför finns det ibland funktionalitet där som ni inte har tillgång till i produktion. Det kan också finnas delar som ännu inte blivit översatt från engelska.