Svar på vanliga frågor

Här har vi listat vanliga frågor som vi på GIT-Supporten får om GIT Tävling, förhoppningsvis kan du hitta svar på just din fråga. Du hittar i den högra menyn ännu mer info om vanliga frågor kring GIT-Tävling.

• Spelare behöver bytas ut i en lagtävling, här får du tips på tillvägagångssätt genom att använda funktionen Byt spelare.
    Läs mer på sidan Byta Spelare - Vid lagtävling
  • Vid kopiering av en tävling i GIT Tävling eller om klubben skapar en ny bana direkt i GIT Tävling, blir banvärdena som krävs för handicapberäkning fel. Beroende på om tävlingen som kopieras är upplagd före eller efter 2020 ser hanteringen olika ut.
    Läs mer på sidan Godkänd bana för handicapjustering
  • Om klubben ska administrera en tävling som de inte lagt upp själva och de vill att tävlingen ska synas i deras tävlingsprogram så måste man skapa en länk till administrerande klubb.
    Läs mer på sidan Administrera andras tävlingar

Bra info att känna till vid arrangemang av tävling Visa

Spel- och tävlingshandboken ger dig tips och råd i tävlingsfrågor:  Klicka här för att komma till Spel- och tävlingshandboken

Du finner mer info om att arrangera tävling på följande sida: Klicka här för att läsa mer om tävling