Tips och råd

Skriv ut

Följande punkter är tips och erfarenheter som har gjorts i användningen av Nya GIT Tävling..
Tänk på dessa punkter och dela med dig av egna erfarenheter till andra klubbar och GIT-supporten.

Tips och råd eller andra erfarenheter som vi fått i nya GIT Tävling.

1. Skapa starttider på tävlingar med flera starter per dag t.ex fm-grupp och en em-grupp.
         Läs mer på sidan Starttider över hela dagen ».

2. Kontroll av val av tee efter en uppdatering/ändring av banegenskaperna i GIT.
         Läs mer på sidan Uppdatera bana »

3. Exempel på hur man kan lotta riktigt stora startfält med shotgunstart.
          Läs mer på sidan Lotta stora startfält med shotgunstart ».

4. Exempel på hur man kan hantera en OoM-lista vid eclectic-tävling och spelare med olika HCP-status.
          Läs mer på sidan OoM Eclectic-tävling och HCP-status ».

5. Många klubbar inför nu hektometersystemet, vilket samtidigt ger möjlighet för spelarna att välja tee både vid sällskapsspel och tävlingar.
          Läs mer på sidan Spela från valfri tee »

6. Tips för t.ex. Företagsgolf eller Pro-AM där man vill spela både singeltävling och lagtävling men bara spela 1 rond.
          Läs mer på sidan Singel med singlar i lag »

7. Exempel på en workaround för en 6+6+6 tävling med shotgunstart.
          Läs mer på sidan 6+6+6 med shotgunstart »

8. Här får du tips på hur du ställer in en tävling som skall vara en Hemlig Resa.

Läs mer på sidan Hemliga resan »

9. Här är en tillfällig lösning för att hantera seriespel singel tills dess att den rätta funktionen är implementerad.
          Läs mer på sidan Seriespel singel »

10. Om klubben ska administrera en tävling som de inte lagt upp själva och de vill att tävlingen ska synas i deras tävlingsprogram så måste man skapa en länk till administrerande klubb.
           Läs mer på sidan Administrera andras tävlingar »