Byta Spelare - Vid lagtävling

Skriv ut

Om man vid en lagtävling (t.ex. Scrambletävling), får återbud från spelare efter att startlistan är lottad. Då vill vi byta ut spelaren som lämnat återbud och ersätta med en ny spelare i ett lag. Här ger vi er tips på hur man kan gå tillväga för att lägga in en ny spelare i laget genom att använda sig av funktionen Byt Spelare.

Startlistan är lottad.

Spelare hör av sig och lämnar återbud i tävling.

Vi får fram en ersättare som kan ersätta spelare som lämnat återbud.

Vi går till fliken Anmälda- klickar på Snabbanmälan- Skriver in Golf-ID på person som skall ersätta - Sök och lägg till - Flytta upp spelare till rubriken Inget lag - Klicka på Spara.

Det vi nu gör innebär att spelare läggs in som en individ och inte som ett lag (som består av en spelare). Genom att spelaren lagts till som en individ så räknas också spelaren som tillgänglig. Detta är en förutsättning för att vi ska kunna använda oss av funktionen Byt Spelare.

​Klicka på Byt Spelare - Välj spelare som lämnat återbud - Välj spelare som skall ersätta - klicka på Byt Spelare

Resultatet av funktionen Byt Spelare är följande:

• Spelare som lämnade återbud har blivit raderad i tävlingen.
    Nya spelaren som vi lagt in har lagts till i laget som spelaren som lämnade återbud ingick i.
    Nya spelaren ligger nu med i startlistan i laget som han/hon nu ingår i.