Leaderboard står och snurrar vid scoreinmatning

Skriv ut

Det har vid enstaka tillfällen hänt att när man öppnar upp för scoreinmatning så står Leaderboarden och snurrar och man kan inte lägga in scoren på någon spelare.

När man öppnat upp för scoreinmatning så står leaderboard och snurrar (inga spelare visas i leaderboard). Vi har ett tips som kan hjälpa er om problemet uppstått.

Listan över deltagande spelare syns inte i leaderboarden.

Om du möts av beskedet "Vänligen vänta - hämtar data" utan att något händer så kommer här ett litet tips på åtgärd:

• Gå till Inställningar/Banor och klicka på ikonen Uppdatera alternativt

• Klicka på aktuell bana, gå till Hål, ändra par på hål 1, spara, ändra tillbaka till ursprungsvärdet och spara.

I de flesta fall kommer nu deltagarlistan att visas.