Leaderboard står och snurrar vid scoreinmatning

Det har vid enstaka tillfällen hänt att när man öppnar upp för scoreinmatning så står Leaderboarden och snurrar och man kan inte lägga in scoren på någon spelare.

När man öppnat upp för scoreinmatning så händer de i vissa fall att leaderboard står och snurrar (inga spelare visas i leaderboard).

Vi har ett tips som kan hjälpa er om problemet uppstått.

Om du möts av beskedet "Vänligen vänta - hämtar data" utan att något händer så kommer här ett tips på åtgärd:

• Gå till Inställningar - Banor och klicka på Uppdatera och sedan på Stäng.

• Gå nu tillbaka till Resultat, i de flesta fall så visas nu spelarna i leaderboarden.