Annullera HCP-ändring

Skriv ut

Information om behörighet för att annulera en HCP-rond. Man kan bara annullera en HCP-rond på hemmaklubben och handläggaren måste ha behörighet att annullera ronder och ändringar i HCP-statistiken.

OBS

En ny behörighet (Annullera HCP-rond) har lagts till under systemrättigheterna, som måste tilldelas den handläggare som skall ha rättigheter att annullera HCP-ronder.

När man har tilldelat den nya behörigheten (under Uppdragstyp och Roller) visas knappen Annullera i fältet HCP-ändringar.
Det är alltid den senaste gällande hcp-noteringen (den översta raden) som annulleras.

OBS

Man kan inte återta en genomförd annullering. När man klickar knappen Annullera visas detta meddelande.

Det är endast den senast registrerade HCP-ronden som kan annulleras. Klicka på Ja för att genomföra annulleringen. HCP-noteringen står kvar i listan men med ordet annullerad läggs till i texten.