Handicapbevis

Skriv ut

Handicapbeviset är ett intyg som man skall ha med sig vid spel på golfbanor utomlands. Det kan skrivas ut både via Min Golf och GIT.

Om man vill ha ett handicapbevis (Handicap Certificate) på papper kan man antingen skriva ut en handicaphistorik på Golfterminalen eller skriva ut ett handicapbevis på Internet via Min Golf.

Utskrift av handicapbevis från Min Golf

När man har loggat in på Min Golf klickar man menyval HCP och klickar på länken » Visa och skriv ut handicapbevis. Klicka knappen Skriv ut för att skriva ut en papperskopia på beviset.
Man kan också välja skrivare med knappen Inställningar...

Utskrift av handicapbevis från GIT-klienten

Man kan även skriva ut ett handicapbevis från GIT-klienten. Sök fram aktuell person i personbilden och klicka fram HCP-fliken. Klicka knappen HCP-bevis varvid handicapbeviset visas på skärmen. Du kan därefter skriva ut beviset med knappen Skriv ut.

Så här ser handicapbeviset ut: