Handicaphistorik

Skriv ut

Alla HCP-ronder för en spelare sparas i GIT för statistikändamål.

Meny

Du öppnar fönstret genom att i menyn Register välja Sök person (CTRL+F), och söka fram aktuell person med Golf-ID eller namn.

Handicapstatistiken visas under fliken HCP.

I fältet HCP-uppgifter visas Exakt HCP och datum, Lägsta HCP någonsin och vilket År samt Lägsta HCP under året och vilket Datum det var.
Korttyp kan vara en av tre färger. Läs mer om detta genom att klicka här.
Man skall också registrera spelarens status i fältet HCP-kort.

Som beskrivits tidigare lagras alla handicapronder i systemet. Man kan visa historik över alla ronder med knappen Historik varvid följande fönster visas:

Här kan du bläddra mellan alla ronder, även tidigare år än innevarande. Välj ett Årtal och klicka på Visa.

Markerar du en av ronderna visas en Utökad historik i fältet under historiken. Här kan man t.ex. se om ändringen är gjord via Internet i fältet Ändrat av org.enh.
Tänk på att du kan sortera ronderna genom att klicka i respektive rubrik. Ett klick sorterar i stigande ordning, ett klick till sorterar i fallande ordning.

Spelaren kan själv visa sin egen historik på Internet via Min Golf, där HCP-förändringarna visas grafiskt och även i tabellform.