Tidningen Svensk Golf

Skriv ut

Information om vem som får Svensk Golf och har rättighet att få den. Hur aktören kan byta mottagare till tidningen i en familjegrupp.

Under fliken familjegrupp framgår vem i familjen som får tidningen Svensk Golf.  Ett T i kolumnen Tidning anger vem tidningen är adresserad till. Tidningen distribueras efter principen: En tidning per hushåll.

Man kan avsäga sig tidningen genom att klicka bort bocken i rutan "N.N. önskar ej tidning".

Vill man byta mottagare av tidning klickar man knappen Redigera för att ändra uppgifterna i en familjegrupp.

Här kan man välja vem som skall vara mottagare av tidningen. Passiva medlemmar kan ej väljas som mottagare, då en passiv medlem inte har rätt till tidningen Svensk Golf.

Det finns två st Tidningsrapporter för kontroll av vilka som får tidning, som ligger under kommando Rapporter » Personrapporter » Personrapporter ».

Rapporterna heter GIT.Tidningsrapport.rpx och GIT.Tidning_Land.rpx.

OBS

För att få tidningen Svensk Golf måste medlemmen ha ett gällande aktivt medlemskap i en svensk golfklubb, T måste vara i bockat under fliken familjegrupp och Hemmaklubb måste vara i bockat.

Medlemmar som är inlagda i en medlemskapstyp som har statusen: Passiv, Nybörjare eller Prospekt får ej tidningen Svensk Golf.

Se aktuell tidningsplan