Dynamisk Prissättning

Skriv ut

Dynamisk Prissättning finns nu att slå på genom inställningar i Portalen.

För att dynamisk prissättning skall fungera behöver man 2018 använda sig av Greenfee 3-7-4.
Om man som klubb under säsong går över från standard greenfee till greenfee 3-7-4 för att kunna använda sig av dynamisk prissättning så lägg ett ärende till GIT-supporten och be dem ordna artikeln som skall hantera den dynamiska prissättningen. Det görs i bakgrunden och är ingenting som går att lägga upp på klubbnivå.

Se presentation och manualer för mer information:
Dynamisk Prissättning

Dynamisk Prissättning guide