Hjälp till Min Golf

Skriv ut

Om du har frågor om hur Min Golf fungerar kan du hitta många svar i den här hjälpsektionen.

Om du vill ändra på felaktiga uppgifter om dig i Min Golf ska du kontakta din hemmaklubb och be om hjälp. Alla uppgifter kommer från din hemmaklubbs egna system och de ensamma har rätten att göra ändringar utöver det du själv kan göra direkt i Min Golf.

Så använder vi cookies

För att göra upplevelsen för dig som besöker sajten bättre använder Svenska Golfförbundet cookies. Med hjälp av dem mäter vi trafiken på Min Golf och vilka val du gjort som inloggad. På det sättet skapas ett aggregerat underlag, en datainsamling i stort och inte enskilda val, för att få fakta som underlag för hur vi kan förbättra Min Golf.

Cookies används bl.a. för att hantera annonsvisning och för att göra funktionen ”Kom ihåg mig” möjlig så att du inte behöver logga in varje gång.