Dina Kontaktuppgifter

Skriv ut
I Min Golf kan du själv ändra dina kontaktuppgifter, gå dit via menyvalet Mina sidor > Mina inställningar > Mina uppgifter

Adresser
Du kan uppge upptill tre adresser och välja vilken av dem som ska gälla som faktureringsadress. Det är till faktureringsadressen som tidningen Svensk Golf skickas.
Efter genomförda ändringar måste man klicka på Spara.

Övriga kontaktuppgifter
I Min Golf kan du själv ändra dina e-postadresser och telefonnummer. Gå in under menyn ”Mina Uppgifter” till delen ”Kontakt”.
Efter genomförda ändringar måste man klicka på Spara.
Här kan du även se vilka golfklubbar du är medlem i och villa som ingår i din familjegrupp. Om du vill göra ändringar i familjegruppen kontaktar du din hemmaklubb.