Glömt lösenord?

Skriv ut
Om du glömt bort ditt lösenord kan du beställa ett nytt lösenord via länken: http://www9.golf.se/nologin/newpassword.aspx

Alternativt klicka på Glömt lösenord? i inloggningsrutan.

Där fyller du i ditt Golf-ID och den e-post som klubben har till dig, det är den e-postadressen som är angiven i ”Mina uppgifter” på Min Golf, och klickar på ”Beställ” så skickas ett nytt lösenord inom någon minut.

OBS

Observera att hotmail, spray och home-adresser tenderar att klassa mailen med nya lösenord som skickas ut från no-reply@golf.se som spam, så kontrollera så att inte ditt nya lösenord har fastnat i ditt skräppostfilter. Det kan också vara så att dessa mailleverantörer stoppar mailet på server nivå och då måste du använda dig av en annan adress då vi inte kan kringgå andra systems säkerhetsåtgärder. Skapa då en annan adress hos en annan mailleverantör och be sen klubben byta till den adressen i sina system.