HCP-registrering

Skriv ut

För att administrera ditt handicap (HCP) registrerar du rundor du spelat.

Genom att klicka på Ny registrering av HCP på sidan ”Min HCP” kommer du till ett formulär som du ska fylla i. Du fyller i vilken typ av runda det var, var du spelat den, när du spelade och med vem som varit din markör.

När du fyllt i formuläret får du en bekräftelse sida att godkänna och spara dina uppgifter.

Registrera rond med spelare utan officiell HCP
Det är tillåtet att registrera en handicapgrundande rond med en markör som saknar aktivt medlemskap eller officiell HCP. Registreringsformuläret kommer att uppdateras med den funktionen men för tillfället går det inte att genomföra HCP justeringen om man via Golfvänner eller Golf-ID anger en markör som saknar aktivt medlemskap eller officiell HCP. Tills vidare kan du ange din markör via valet Fyll i markörens namn.

OBS

Om du har Internet Explorer 8

I likhet med många andra leverantörer av webbtjänster, utvecklas inte längre Min Golf och Golf.se för att fungera med version 8 av Internet Explorer (IE 8). Många delar fungerar fortfarande bra i IE 8, men viktiga funktioner som Spara-knappen vid registrering av en HCP-rond visas inte i IE8.

Vi rekommenderar därför alla att byta till version 9 eller 10 av Internet Explorer, eller att ni byter till senaste versionerna av Firefox eller Google Chrome.
Mer information om hur man hämtar och installerar en ny webbläsare finns på de här länkarna:
Internet Explorer
http://windows.microsoft.com/sv-se/internet-explorer/download-ie

Firefox
http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/

Google Chrome
http://www.google.com/intl/en/chrome/browser/

Ett ytterligare tips för dig som har Internet Explorer är att testa att köra den mobila versionen av Min Golf. Skriv http://mgmobil.golf.se/ och logga in på normalt sätt med Golf-ID och ditt lösenord.
Min Golf och Golf.se fungerar i Safari på iPad och i iPhone. Normalt fungerar även alla funktioner i webbläsare som används i andra surfplattor.
Du som har en smart telefon kan med fördel använda Mobila Min Golf som du når på adressen m.golf.se i mobilens webbläsare.