HCP

Skriv ut
För att komma till sidan "Min HCP" klicka på Mina sidor.

På sidan "Min HCP" kan du följa och administrera ditt handicap (HCP). Du kan se hur det har utvecklats och du kan registrera resultat för att reglera ditt HCP.
Här har du även andra tjänster som rör HCP:

HCP-bevis
När man reser utomlands kan man behöva visa upp HCP-bevis. Därför kan du skriva ut en kopia från Min Golf. Öppna sidan HCP-bevis och klicka på skriv ut.

HCP-ranking
HCP-ranking är en jämförelse hur du ligger till enligt olika parametrar. T.ex. ålder, kön, distrikt m.m.

HCP-tavla
Här har du en lista över din hemmaklubbs medlemmars HCP. För att vara med på listan krävs att man inte har aktiverat inställningen för sekretess.

HCP-tabell
Visar sex HCP-grupper fördelat på exakt HCP. Beroende på vilken HCP grupp spelaren tillhör skiljer sig antalet steg vid en höjning resp. sänkning. HCP-tabellen gäller HCP från +8,0 till 54.

Snitt HCP
Det finns en statistikfunktion i Min Golf där du kan se ett antal snittvärden för HCP bland Sveriges alla golfare. Utöver snittet listar vi topp 25 klubbar i landet enligt olika kriterier.
Listan med snitt HCP uppdateras en gång per dygn, varje natt.