Logga in

Skriv ut

Du loggar in med hjälp av ditt GOLF-ID och lösenord.

Om du är ny inom golfen och precis börjat spela golf och skall logga in för första gången i Min Golf så är ditt lösenord MMDD (t.ex. person är född 550101, lösenordet är då 0101).

Samma princip gäller också för golfare som återupptagit golfen efter ett uppehåll på minst 24 månader (har inte vart medlem i någon golfklubb under perioden).

När man loggat in första gången så kan man skapa ett nytt lösenord.

Läs mer om redigera lösenord:/min-golf--min-golf-mobil---golfguiden/hjalp-till-min-golf/losenord/