Medlemskort

Skriv ut

Om du behöver ett nytt medlemskort beställer du det via Min Golf.

Under menyvalet "Mina sidor" > "Mina inställningar" > I "Mina uppgifter" hittar du länken Medlemskort
Kostnaden för medlemskortet är 39 kr och leveranstiden är cirka fyra veckor.
Kontrollera att informationen är korrekt > Kryssa i "Acceptera betalningsvillkor" > Klicka Betala
Fyll i kortinformation > Klicka Betala

Status "Skickat för prägling" står kvar tills du aktiverat ditt kort. Du aktiverar ditt kort genom att dra det genom en terminal hos golfklubben eller gå in på Min Golf och klicka på Aktivera medlemskort från menyn i första sidan och följa instruktionen på sidan.

OBS

Tjänsten Beställ nytt medlemskort på Min Golf använder sig av så kallade Popup-fönster, det innebär för att kunna nyttja tjänsten måste du tillåta Popup-fönster i din webbläsare för webbplatsen.

Dessa inställningar hittar du under Verktyg i menyraden på din webbläsare. Använder du Toolbars från ex. Yahoo, Google etc. måste du även tillåta Popup-fönster i dessa tjänster.
MoreGolf

Du kan uppgradera ditt medlemskort till ett betalkort med MasterCard-funktionalitet på http://moregolf.golf.se/ och få tillgång till erbjudanden och bonusar.