Min Golf i mobilen

Skriv ut

Min Golf i mobilen har delats in i 6 huvudfunktioner (Boka starttid, Tävling, HCP, Min golfkalender, Golfvänner och Favoritklubbar). De olika funktionerna beskrivs på separata sidor.

Inloggning

Du surfar in på m.golf.se i din mobil. Därefter klickar du på Min Golf. Precis som för Min Golf på webben fyller du i inloggningsuppgifterna på inloggningssidan. (Golf-ID och lösenord) Glöm inte att klicka på logga in.

Bocka för rutan Kom ihåg mig om du ofta loggar in i Min Golf så sparas inloggningsuppgifterna och du kommer direkt in på sidan.

Det finns även en länk om du glömt bort ditt lösenord. Klickar du på länken kan du beställa ett nytt lösenord som skickas till den e-postadress som du har registrerat på din profil. Om du är osäker på vilken e-postadress som är registrerad kontakta din hemmaklubb.

Det finns också en direktlänk till Boka starttid via karta » där du kan börja söka tider utan att vara inloggad.

Klickar du på knappen Tillbaka hamnar du på golf.se mobilanpassade sida.

Det finns 6 funktioner i Min Golf Mobil.

Länkar

De 6 funktionerna beskrivs på separata sidor: