Boka starttid

Skriv ut

Man kan boka antingen via klubbnamnet eller genom att söka klubbar i din närhet via kartan.

Välj att boka via klubb eller karta.

Din hemmaklubb är ifylld som standard, välj ny klubb i vallistan. Listan begränsas till dina favoritklubbar om du bockar i bockrutan för favoritklubbar.
Ange antal spelare och datum för önskad starttid och klicka Sök starttid.

Klicka fliken Karta för att boka via kartan. Läs mer hur du bokar via karta på sidan Boka starttid via karta ».