Boka starttid

Skriv ut

Här kan man söka starttider på egen klubb, flera andra klubbar eller på utländska klubbar.

När man klickar länken Sök starttid visas samma starttidsschema som i startbilden, men här finns också länkar för att söka efter starttider på flera klubbar samtidigt samt länk för att boka starttid på klubbar i andra länder.

För att boka en tid klickar man på en ledig tid i tidsschemat. Man kan välja att bläddra bland alla klubbar i Sverige eller bara sina egna favoritklubbar. Skriv eller välj datum för önskad starttid.

När man klickat en tid visas dialogrutan för Boka starttid.

Välj ytterligare spelare med Golf-ID eller välj bland dina golfvänner. Man kan också välja spelare från de andra nordiska länderna.

Klicka någon av länkarna Sök för att kontrollera golf-ID och hämta pris.

När man sökt fram personerna visas HCP, klubb och greenfee pris.

Man raderar en persons tid med krysset i högerkanten. På sig själv kan man ange att ronder skall vara en föranmäld sällskapsrond genom att bocka i rutan FS. Man kan dock inte ange detta för de andra spelarna i bollen.

Klicka Spara när du är klar och bilden Bokningsbekräftelse visas.

Man kan även avboka hela starttiden med knappen Avboka starttiden. Klicka Avsluta när du är klar.