Boka starttid fler klubbar

Skriv ut

Man kan söka starttider på flera klubbar i samma sökning.

Klicka flik nr 2 Sök Starttider på flera klubbar.
Välj klubb i listrutan och klicka Lägg till för varje klubb. Du kan även ange antal spelare, datum och klockslag för sökningen.
Markerar du bockrutan Favoritklubbar visas endast dessa i listrutan.

Väljer du att visa hela starttidsschemat för aktuell dag kan du bara söka bland 2 klubbar annars kan du söka starttid på 3 klubbar.
Klicka Sök när du valt klubbar och starttid.

Tre starttider visas kring det sökta klockslaget. Klicka Plus-tecknet för att boka en tid.
Vill du se hela dagens starttidsschema klickar du länken Visa alla tider samt bokningsinformation för den bana du vill spela.