Min HCP

Skriv ut

Under länken Min HCP visas alla handicapronder som man har spelat i tävlingar eller registrerat manuellt via Internet eller golfterminalen.
Här kan man lägga till nya HCP-ronder, skriva ut HCP-bevis mm.

När man klicka Min HCP visas en kurva över HCP-utvecklingen under åren, samt en lista med senaste HCP-ronder.

Fr.o.m 2012 återinförs klubb HCP dvs HCP 37-54 för personer utan officiellt HCP.
Detta innebär att även personer med klubb HCP kan registrera HCP-ronder via Min Golf. Det är dock endast sänkningar som skall registreras, man kan inte höja HCP inom intervallet 37-54.

Fr.o.m säsongen 2012 är maxgränsen för höjning 2,0 under ett kalenderår borttagen

Genom att klicka på pilsymbolen i högerkanten på raden, visas vilken bana och markör som gällde för HCP-uppdateringen.

Klicka knappen Ny registrering av HCP » för att registrera en rond som en HCP-påverkande rond.
Till Höger finns fyra länkar till sidor med ytterligare information om HCP.