HCP-Bevis

Skriv ut

Med menykommandot » Mitt HCP-bevis visas ett formellt handicapbevis på skärmen, som man kan skriva ut med knappen Skriv ut

Tänk på att välja Liggande A4(Landscape) som utskriftsformat. Detta handicapbevis är det formella beviset man skall ha med sig vid spel utomlands.

Vid spel på svenska golfklubbar behövs inget handicapbevis eftersom alla klubbar har tillgång till medlemsregistret där den exakta HCP skall vara registrerat. Vid anmälan till en tävling tas HCP direkt från medlems­registret, vilket senare uppdateras till aktuell HCP just på tävlingsdagens morgon av tävlings­ledningen.

Så här ser handicapbeviset ut: