Mina favoritklubbar

Skriv ut

I Min Golf kan man spara sina egna favoritklubbar, för att använda vid tävlingsanmälan, starttidsbokning eller ändring av HCP.

Välj mina favoritklubbar för att lägga till eller ta bort favoritklubbar.

Du lägger till klubbar i till dina favoriter genom att skriva ett klubbnamn i listrutan. När du skrivit en del av klubbnamnet visas de klubbar som börjar på samma sätt. Markera aktuell klubb och den flyttas ner i listan automatiskt. Klicka knappen Lägg till för att spara.

När du markerar en klubb visas klubbens banor i en listruta, välj den bana du vill markera som favorit.

Den klubb som är markerad som standard favoritklubb visas som standard på förstasidan, dvs. favoritklubben bland dina egna favoriter.

Man tar bort en klubb från listan genom att klicka på krysset för resp. klubb.