Sök tävling

Skriv ut

Man kan anmäla sig till tävlingar och titta på resultatlistor på Min Golf

När man skapar en tävling i GIT, väljer man om man vill publicera tävlingen på webben genom att bocka för kryssrutan "Visa tävling på webb". Läs mer under rubriken Tävling » Ny tävling ».

Tävlingar på Min Golf

Du anmäler dig till tävlingar eller visar olika listor från tävlingar via menyalternativet Sök Tävling.

Man kan betala tävlingsavgifter via webbetalning om klubben har aktiverat webbetalningsfunktioner i GIT, läs mer på sidan Webbetalning av tävlingsavgifter ».

När man väljer menyalternativ Sök Tävling visas en sida där man kan söka efter tävlingar.

Ange aktuell tidsperiod och Visa endast favoritklubbar för att söka tävlingar där du brukar spela.
Om man avmarkerar valet Visa endast favoritklubbar kan man söka bland alla klubbar i Sverige eller alla klubbar i ett visst distrikt.

Klicka på tävlingsnamnet för att se alla tävlingsdetaljer eller klicka klubbnamnet för att gå till klubbens hemsida.

Knapparna till höger vid resp tävling är länkar till Tävlingsinformation, Tävlingsanmälan, Startlista resp Resultatlista. Är knapparna nedtonade eller gråa är aktuell funktion inte aktiverad ännu.

Avancerad sökning

Genom att klicka på pilknappen till höger om Avancerad sökning visas en sida med utökade möjligheter att söka tävlingen efter ett antal olika egenskaper.

Här kan man  söka tävlingar efter Typ, Tävlingstyp, Spelsätt, Spelform, Öppen för samt Kön. Varje egenskap har en valruta där man väljer bland tillgängliga alternativ.
Man kan även skriva in Tävlingsnamnet för att söka en given tävling.

Länkar

Sök tävling (Ej publik)Undersidor till funktionen Sök tävling:

• Tävlingsanmälan
  • Anmälningsbekräftelse
  • Tävlingsdetaljer
  • Anmälningslista
  • Startlista
  • Resultatlista