Startsida

Skriv ut

När man loggat in visas en sida med länkar till de olika sidorna i Min Golf, samt information årets golfaktiviteter.

När man loggar in på Min Golf visas en startbild med Mitt golfår, Min golfkalender samt starttidsschema för aktuell dag på hemmaklubben.

I vänsterkanten finns länkar för

Mitt golfår innehåller information om antal spelade ronder, antal tävlingar, årets HCP-förändring samt hur många ronder som återstår för att få EGA exakt tävlingshandicap.

Min golfkalender visar de tre första starttiderna eller tävlingar som är inbokade. Här kan man direkt gå till de olika listorna för tävlingen (anmälningsbekräftelse, information, anmälningslista, startlista eller resultatlista).

Man kan också Avanmäla sig till en tävling genom att klicka knappen Avanmälan.

Man kan redigera en inbokad starttid eller ange att ronden skall vara en föranmäld sällskapsrond.

Har klubben aktiverat funktionen för webbetalning kan man gå till betalningssidan med knappen Betala.

Har man fler än tre aktiviteter inbokade klickar man knappen Min golfkalender i vänsterkanten för att se alla aktiviteter.

Direkt i startbilden visas aktuellt starttidsschema för hemmaklubben för aktuell dag. Här kan man direkt välja annan klubb eller annan tidpunkt.