Webbetalning av greenfee

Skriv ut

Greenfeeavgifter kan betalas direkt vid bokning i Min Golf om klubben har aktiverat webbetalningar.

Betalning av greenfee på Min Golf

Man bokar tid som vanligt, genom att välja bland golfvänner eller med Golf-ID eller namnet.

Klicka Nästa steg för att fortsätta.

Obligatoriska förbokningsavgifter kan inte bockas av utan måste betalas vid bokningstillfället. Förbokningsavgiften är personlig och gäller för varje person och bokad tid.

Har man en negativ förbokningsavgift (=rabatt) måste man betala även greenfeeavgiften varför den inte kan bockas bort. När man har betalat en greenfee och ev. förbokningsavgift kan man inte avboka tiden via webben utan måste kontakta klubbens kansli.

Man kan gå in i efterhand och betala en greenfeeavgift om man inte gjorde det vid bokningen. En grön bock i denna ruta betyder att den avgiften är betald.

Finns det olika alternativa greenfeeavgifter kan man välja dem i fältet Välj avgift, t.ex. om det finns en speciell veckogreenfee. I fältet visas alla aktiva greenfeeavgifter som är definierade. Systemet väljer alltid den lägsta som passar in på spelaren med hänsyn till ålder, klubbgrupp etc.

När man är klar med bokningen klickar man knappen Nästa steg för att betala bokningen med ett betalkort.

Nu visas ett fönster där man får en bekräftelse på vad man avser att betala.

Klicka knappen Betala för att genomföra betalningen, eller klicka Avbryt om du vill avbryta bokningen.

OBS

Man måste bocka i rutan Acceptera betalningsvillkor för att knappen Betala skall aktiveras.

Fyll i kortnr, namn, giltighetstid och CVC-kod från ditt betalkort.

Genom att klicka på knappen Visa detaljer visas en detaljerad information av vilka avgifter som ingår i beloppet.

Payex stödjer "Verified by Visa" och "MasterCard SecureCode" som är den senaste säkerhetsstandarden från Visa och MasterCard. Det betyder att du som kund kan nyttja extra säkerhet vid betalning på hos Payex handelsplatser och vid påfyllning till Payex Konto.

Vad betyder detta för dig som Kortinnehavare?

Du handlar på samma sätt som tidigare, men om ditt kort är registrerat för "Verified by Visa" eller "MasterCard SecureCode" kommer du att bli ombedd att knappa in ditt lösenord eller motsvarande för att genomföra betalningen. I praktiken betyder det att ett fönster från din bank visas på skärmen där du knappar in ditt lösenord. Vänligen kontakta din bank för mer information om vad som gäller för ditt specifika kort.

Klicka länken Läs mer » för att läsa ytterligare detaljer om Payex-betalningar.

Kvittot visas på skärmen och skickas även med E-post till den adress som är registrerad i GIT.

Skriv gärna ut kvittot och ta med det till klubben för att visa det vid incheckningen, eller skriv ut det kvitto som du får på E-posten omedelbart efter bokningen.