Webbetalning av tävlingsavgift

Skriv ut

Även tävllingsavgifter kan betalas på Internet via Min Golf, om man har aktiverat webbetalningsfunktionen.

Betalning av tävlingsavgifter via Min Golf

Om man har aktiverat webbetalningsfunktionen (se sidan Webbetalning på Min Golf) kan man även betala tävlingsavgifter (anmälningsavgift) och tävlingsgreenfee via webben.
Vid partävlingar kan en person betala för båda personerna i laget eller man kan betala avgifterna var för sig.

Förutsättningar är:

• aktuell slinga/banan som tävlingen går på måste vara aktiv
  • att webbetalning är aktiverad på klubbnivå
  • att det finns en Tävlingsavgift (Anmälningsavgift) upplagd i GIT (med artikeltypen Tävlingsavgift)
  • att det finns en Tävlingsgreenfee upplagd i GIT (med artikeltypen Övriga avgifter arrangemang)

Vi beskriver rutinen med hjälp av ett exempel.

1. När spelaren klickat på Anmälan så visas Anmälningsbekräftelse
  2. På sidan Anmälningsbekräftelse kan spelaren välja att klicka på Betala tävlingsavgifter (tävlingsavgifterna kan även betalas vid senare tillfälle och i Par- och lagtävlingar av resp spelare).

1. Uppställning av alla avgifter som går att betala.
    För inloggad person är avgifterna förkryssade, för övriga spelpartners (i par- och lagtävling) kan man kryssa ur och välja att inte betala dessa nu (i exemplet nedan kan Britt logga in sig på Min Golf och betala sina egna avgifter).

4. Kryssa i Acceptera betalningsvillkor och kicka på Betala för att gå vidare.

1. Fyll i kortuppgifter och klicka därefter på Betala.

1. Kvitto på betalningen, kan skrivas ut men skickas även via mail till den e-postadress betalaren angivit.

I GIT ser det ut på följande vis

1. I tävlingsfunktionen bilden Lista » Anmälningslista är personen markerad med B för de som betalt

1. Om man skriver ut en avgiftslista är de betalda avgifterna förbockade.