Anmälan för höstens utbildningar i GIT är nu öppen!

Publicerad:

Skriv ut

Under hösten genomför vi en rad utbildningar i GIT, de flesta är s.k. webbutbildningar som är bra att delta på för att få grundläggande kunskap inom ett visst område. Webbutbildningarna är kostnadsfria.
Vi kör också två utbildningar på plats i Idrottens hus i Stockholm.

Genom att klicka på den här nyheten, kan ni överblicka de olika utbildningarna och anmäla er.
Varmt välkommen med din anmälan!

Webbutbildningar hösten 2018

Fakturering i GIT
När
: Välj bland 4 tillfällen mellan 11 oktober - 19 nov. Kursen pågår ca 45 minuter.
För vem: För dig som ska fakturera på golfklubben.
Vad: Få en genomgång av de väsentliga delarna som berör faktureringsprocessen. Hjälper till att få ett flöde på processen för faktureringen. Vi tar hjälp av checklistan som finns i Onlinehjälpen.
För anmälan klicka här!

Rapporter i GIT - Grundkurs
När: 11 oktober alternativt 5 november. Kursen pågår ca 60 min.
För vem: För dig som jobbar med administrationen / medlemshantering på golfklubben.
Vad: Grundläggande info om hur rapportdelen i GIT är uppbyggd. Få råd om nyttiga rapporter i GIT och hur du kan arbeta med dessa rapporter.
För anmälan klicka här!

Förberedande för kommande säsong
När: Välj något av tillfällena 11 oktober, 19 oktober alternativt 19 november. Kursen pågår ca 60 minuter.
För vem: För dig som arbetar i kansliet på golfklubben.
Vad: Vi går igenom delarna som förklara hur vi stänger banan och hur vi kan förbereda för kommande säsong. Vi kommer att gå igenom bla delarna Slinga, Bana i GIT, möjligheter för Greenfee-prissättning.
För anmälan klicka här!

Administrera Golfbil i GIT
När: 11 oktober, kursen pågår ca 30 minuter.
För vem: För dig som administrerar uthyrning av Golfbil på golfklubben.
Vad: Få reda på fördelarna att administrera era golfbilar i GIT. Få tips vad man kan tänka på vid uppläggning av golfbil och hur man kan kopplade på webbokning. Vilka rapporter kan vara extra nyttiga att känna till när de kommer till uthyrningsartiklar och för att få fram relevant statistik.
För anmälan klicka här!

Utbildning på plats i Idrottens Hus (i Stockholm)

Utbildning i Statistik och Beläggning

När: Två tillfällen finnas att välja bland, 21 november alternativt 5 december, kursen pågår mellan kl 10.00 – 16.30.
För vem: För dig som arbetar som klubbchef eller kanslist på golfklubben.
Vad: Under utbildningsdagen går vi igenom hur man kan dra nytta av rapporter i GIT som behandlar statistik om medlemmar och beläggning. Vi går igenom hur vi kan tyda innehållet från rapporterna. Genom skapad förståelse för vem som spelar när, kan vi fatta strategiska beslut som är kopplade till frågor kring prissättning, beläggning och när vi skall lägga företagsgolf etc. Ta med egen bärbar dator så gör vi underlagen för 2018 års beläggning på plats. Dessa har du sedan användning för i budget och uppföljningssyfte. Förkunskaper i Excel behövs.
Kostnad: 1000 kr per person, lunch ingår i priset.
Klicka här för att anmäla dig!