** ÅTGÄRDAT ** Buggar i fakturering/tilldelning avgifter och export fakturaunderlag

** Åtgärdat** Nytt API för faktureringen - vänta med tilldelning av avgifter mm.

P.g.a. en bugg i GIT så måste vi skriva om det API som möjliggör tilldelning av avgifter och skapande av fakturaunderlag samt export av fakturaunderlag.

Undvik därför att använda dessa funktioner tills vi hunnit åtgärda detta. Vi hoppas vara klara med det om ca en vecka.