Info om test av automatiska omstarter

Under torsdagen byggde vår driftleverantör en automatisk tjänst för omstart av anropen till databasen när belastningen blir för hög. (När belastningen blir hög (många användare) så märker av att det går segt). Denna testades nu på morgonen. Nu skruvas det på inställningar för att få den att fungera optimalt i vår miljö. Att ha manuell övervakning av belastningen är inte särskilt produktivt - men självklart släpper vi inte den manuella kontrollen - inte heller nu i helgen - förrän vi ser att det fungerar som det skall. Vi ber om ursäkt för att det kan ta 10-15 minuter innan ett segt läge släpper - men det kommer göra det mycket bättre för er/oss när den är rätt inställd - vilket inte borde ta mer än idag att få till.