Inför releasen på tisdag 29 september

Eftersom releasen innehåller mycket nya parametrar stäng ner era GIT-klienter innan 18:00 för att få en smärtfri morgon på onsdagen. Återigen påminner vi om att GIT inte kommer fungera i Windows XP (som slutade supporteras av Microsoft 2014-04-18 och inte haft en säkerhetsuppdatering sedan dess). Glöm inte att anmäla er till webb- och telefongenomgångarna för att få en guidning i nya klienten och dess nya funktioner.