Några tips i nya GIT Tävling

Företagsnamn på spelaren, fler val i anmälningslista och i fönstret Redigera startlista.

• Företagsnamn på spelaren. Det är nu möjligt att ange ett Företagsnamn på spelaren som kan visas på start- och resultatlistor i nya GIT Tävling (OBS! visas ej på Min Golf). Ny kolumn för Företagsnamn finns nu i båda de Excelmallar som finns för tävlingsanmälan (en för singel och en för par/lag). Har ni en sparat ner en sådan mall som saknar kolumnen företagsnamn, se till att ni byter ut den.
  • Anmälningslista möjligt att nu ange om du vill se kolumn med vilka spelare som valt tee enl. regel 5:15.
  • Redigera startlista, möjlighet att välja tee som ett extra fält

Vill du läsa mer vilka uppdateringar som är gjorda senaste veckorna gör du det här »